Miss Viva Las Vegas 2019? Har brug for din stemme! <3

Så er jeg igen røget i afstemningen om at komme i finalen til Miss Viva Las Vegas 2019 - og jeg kunne virkelig godt bruge din stemme! 

Til forskel fra Miss Tiki Oasis i Californien, hvor jeg var i finalen sidste år takket være Jeres stemmer (læs f.eks. indlægget her ) kan man i denne pinup-konkurrence i kun stemme en gang. Det er vigtigt at man bekræfter den email, man får tilbage ellers går ens stemme ikke igennem. Tjek evt. spam-filtret. Der skal scrolles lidt ned på siden førend mit billede kommer frem (grønt billede, sort ballet-tøj)

I Las Vegas var jeg sidste år på scenen med mine hula hop-ringe i Viva Las Vegas Fashion-showet, som jeg også skrev et indlæg om her - og ville synes det kunne være mega skægt også at komme i finalen på den udendørs-scene i år, hvor der kommer 25.000 mennesker til koncerter og bil-shows! 

Er oppe imod nogle pinups med mange tusindvis af følgere på sociale medier - så får brug for lidt hjælp for at have en chance.. 

Tusind, tusind tak hvis du vil gå ind og stemme her!: https://www.vivalasvegas.net/pin-up-contest/

Skal nok rapportere flittigt hvis jeg kommer med! <3