Hula Hop Hold & Workshops

Hula hop workshops

Søndag d. 29. april 2018: Hula Hop Workshop for voksne (begyndere). Haraldsalen, Lyrskovgade 4, Kbh V kl 9-11.

Vil du i timeglasform og skal det helst være sjovt at motionere? På workshoppen lærer du ikke blot at hula hoppe, men også at udføre en lang række flotte og imponerende hula hop-tricks, alt imens du får super effektiv motion.
Vi træner med ringe i de rigtige voksen-størrelser, så fortvivl ej hvis du ikke tidligere har kunnet hula hoppe med en børnering. Miss Mia skal nok hjælpe alle deltagere godt igang! Desuden introduceres workshop-deltagerne til tricks med minihoops. 
Alle deltagere låner ringe på workshoppen og trakteres desuden med sunde snacks og drikkevarer.

Priser:

Pakke A) 200 kr (workshop m. lån af ring)
Pakke B) 450 kr (workshop m. lån af ring + din egen flotte ring/dancehoop til at tage med hjem til videre træning (Normalprisen for ringen alene er 350 kr) Vælg fx mellem guld/hvid eller sort/sølv eller pink/sølv eller skriv for flere muligheder)
Pakke C) 500 kr (workshop m. lån af ring + din egen flotte ring/dancehoop til at tage med hjem til videre træning + Miss Mias Hula Hop DVD)

Tilmelding hurtigst muligt via email til info@missmiashulahoop.com (Pladserne plejer at blive udsolgt hurtigt)

Faste ugentlige hold

København: 

KSI, Østerbro. Tilmelding og betaling på www.usg.dk (mandage og tirsdage, 3 niveauer at vælge imellem) 

Skodsborg:

Kurhotel Skodsborg. Er i en gruppe der gerne vil undervises og evt. ønsker en kombination med spa-tilbud, da kontakt mig på info@missmiashulahoop.com.