Hula Hop Hold & Workshops

Hula hop workshops

Søndag d. 1. marts  2020: Hula Hop Workshop for voksne (begyndere/letøvede). Haraldsalen, Kulturanstalten, Vesterbro kl 14-16.

Vil du i timeglasform på en super sjov måde?
På workshoppen lærer du ikke blot at hula hoppe, men også at udføre en lang række flotte og imponerende hula hop-tricks, alt imens du får super effektiv motion.
Vi træner med ringe i de rigtige voksen-størrelser, så fortvivl ej hvis du ikke tidligere har kunnet hula hoppe med en børnering. Miss Mia skal nok hjælpe alle deltagere godt igang! Desuden introduceres workshop-deltagerne til tricks med minihoops.
Alle deltagere låner ringe på workshoppen og trakteres desuden med sunde snacks og drikkevarer.

Priser:

Pakke A) 230 kr (workshop m. lån af ring)
Pakke B) 450 kr (workshop m. lån af ring + din egen flotte ring/dancehoop til at tage med hjem til videre træning (Normalprisen for ringen alene er 300 kr) Vælg fx mellem guld/hvid eller sort/sølv eller pink/sølv eller skriv for flere muligheder)


Tilmelding hurtigst muligt via email til info@missmiashulahoop.com (Pladserne plejer at blive udsolgt hurtigt)

Skynd dig at tage din mor, veninde, datter, kollega, farmor mfl. med!
Det bliver sjovt!

-----------------------------

Miss Mia er Danmarks eneste fuldtidsprofessionelle hula hop-performer og instruktør med mere end 13 års erfaring med shows og undervisning af hula hop'ere i alle aldre fra 4-92 år. Hun har udgivet en træningsvideo og hula hoppet i bla Aftenshowet, Go' Morgen Danmark, Ramasjang, div indsamlingsshows på en lang række teaterscener, kulturhuse og spillesteder i ind - og udland.

Miss Mia er desuden uddannet personlig træner og MA i medievidenskab og BA i Teatervidenskab og Performance-studier

Faste ugentlige hold

København: 

KSI, Østerbro. Tilmelding og betaling på www.usg.dk (mandage)

Skodsborg:

Kurhotel Skodsborg. Er i en gruppe der gerne vil undervises og evt. ønsker en kombination med spa-tilbud, da kontakt mig på info@missmiashulahoop.com.