Viva Las Vegas Fashion Show 2018 - og hvordan det var at være med!

Tidligere i år var jeg d. 21. april på catwalken i Viva Las Vegas Fashion Show med mine hulahop ringe, for det amerikanske tøjmærke Sourpuss Clothing. Det var en stor drøm, der gik i opfyldelse og en kæmpe oplevelse at være med i et show, jeg ellers kun har set som publikum og på billeder. Sidste år så jeg fx et af mine største glamourøse idoler Dita Von Teese optræde på samme scene - og derfor var det da også lidt særligt at sidde og få make-up på i de samme backstage faciliteter og møde nogle af de samme produktionsfolk. Ikke mindst at komme ud fra baderummet og så blive overrasket ved at VOGUE-fotografen Ellen Von Unwerth tog et billede lige close up i mit hula hop-hoved'!  

Jeg havde tre entreer. Første gang jeg gik ind, åbnede jeg for designerens show, som den første på scenen. Lavede illusions og portal-tricks (hvor det ligner at ringen står stille i luften og flyttes rundt til forskellige positioner) med en enkelt minihoop i pink neon, imens jeg gik catwalk. Outfittet var en smuk sort selskabskjole med røde roser og diamantøreringe. (På billedet herunder ses jeg i min trio fra første indgang. Med Evilyn fra Canada og Kat fra Las Vegas.) 

Anden entre var med to ringe og i en mere punket hvid swing-kjole med print.

Tredje gang var vi alle inde på linje og klappe af designeren Johanna Stull. En meget sød, dygtig yngre kvinde fra Philadelphia, der har formået at lave en god forretning i USA med flere brands, i rockabilly/psychobilly-pinup stilen. (På billedet nedenfor ses jeg med Johanna Stull:)

Så snart jeg får tid, laver jeg et par blog-indlæg mere om de øvrige ting jeg lavede i Las Vegas. Giver også gerne nogle tips til byen, da jeg efterhånden kender den ret godt efter at have været der en del gange. Et skørt sted..!

I disse dage er jeg ved at forberede min næste tur til USA. Denne gang San Diego i Californien, hvor jeg blandt andet er finalist i Miss Tiki Oasis-konkurrencen. Endnu en gang tak til jer der stemte! <3

Fortsat god dag!