Personlig træning og kostvejledning

Forespørg og hør' mere om mulighederne for enkelt-timer eller personlige trænings - og kostforløb med Miss Mia (Mia Panduro) ved at sende en email til info@missmiashulahoop.com

BAGGRUND: 

EHFA-CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER & FITNESSINSTRUKTØR

EHFA-CERTIFICERET KOSTVEJLEDER

PROF. HULA HOP PERFORMER & INSTRUKTØR

PINUPFIT & BURLESQUE UNDERVISER

MA OG BA I MEDIE,-TEATERVID. OG PERFORMANCESTUDIER

 

Det skal være sjovt at træne! - Og jeg ser det som en afgørende  forudsætning for at gøre træningen til en naturlig del af en varig aktiv og sund livsstil. For at nå lige præcis dine mål, om det er vægttab, øget muskelmasse, mere energi, reduceret stressniveau , forbedret mobilitet, kondition og styrke mv.  

Med mere end 13 års erfaring inden for fitness, bevægelse og dans sammensætter jeg et unikt træningsprogram ud fra dine ønsker, så vi sikrer motivation, progression og i sidste ende de ønskede resultater. Om du f.eks ønsker et program baseret på funktionel styrketræning kombineret med hula hop-træning eller et konditionsprogram kombineret med f.eks fjerviftedans, pinupfit, burlesque mv. Vi kan også træne effektiv og sjov fitness i vandet, enten i opvarmet bassin eller i havet. 

Mulighederne er mange og lægger også gerne helt enkle og mere traditionelle styrke - og konditionsprogrammer.

Kost og træning skal balancere og udarbejder derudover også kostplaner vægttabsklienter og hypertrofiklienter - og til en lang række af forskellige særlige målgrupper.

Du kan også booke målrettede kost-forløb uden træning - også som online rådgivning.

JEG VIL STØTTE DIG I HELE PROCESSEN OG GØRE MIT BEDSTE TIL SKABE EN RIGTIG GOD TRÆNINGSOPLEVELSE. DIN SUCCES ER MIN SUCCES!

Kontakt mig på info@missmiashulahoop.com, hvis du ønsker at høre mere om muligheder og priser. 

Træningen kan foregå f.eks. på Kurhotel Skodsborg eller i Sporting Health Club, København