Jubiiii! Skal på scenen i Ms. Nashville Boogie 2019!

- Er super glad og glæder mig meget! Tusind tak til Jer der stemte <3 På min facebookside: /missmiadk og på min instagram: @missmiashulahoop  kan du følge med i mit næste USA eventyr, hvis du har lyst. Har aldrig været i Nashville før og ser super meget frem til at hoppe i cowboystøvlerne og frynsetøjet - og lære en masse nye sjove mennesker at kende! 

På scenen kommer jeg i badedragts-afdelingen formentlig til at tage rød/hvide farver på - er den første og eneste dansker, så det tænker jeg passer meget godt. I balkjole-afdelingen er jeg lidt på bar bund pt. haha.. Måske jeg bare skal åbne klædeskabet og se hvad der først falder ud.. Eller fyre nogle hula hop-tricks af der tar' fokus fra beklædningsdelen.

Vinderen i sådan en konkurrence får et bånd på skrå, en krone på hovedet, publicering i div magasiner, penge og sponsorpræmier. Jeg regner ikke med at vinde, men synes oprigtigt, at bare det at være med bliver super skægt!

Jeg har tidlige været finalist i en anden amerikansk PinUp Pageant, Miss Tiki Oasis 2018 i San Diego. Dette lavede jeg et blog-indlæg om her (link)  

Hav' en fortsat skøn dag! 

KH MM

Fotos: Kirstine Ploug <3