På catwalken i Viva Las Vegas Fashion Show 2018!

Jubii! Skal på scenen i Viva Las Vegas Fashion Show til april! Af hele mit hjerte 1000 tak til alle Jer, der også stemte på mig i selve Miss Viva Las Vegas 2018-konkurrencen, der ligger i den samme uge! Der blev det til en semifinaleplads, hvilket jeg også er glad for, især fordi jeg var oppe imod nogle meget flotte og kendte amerikanske og russiske pinups med rigtig mange følgere på de sociale medier. Jeres stemmer tæller 100.000 gange mere for mig!  Nu skal jeg ikke ud og ha' syet balkjole, men istedet træne masser af hula hop, så jeg er klar til catwalken for amerikanske Sourpuss Clothing og photoshoots med Gina Barbara i et gammelt 50'er hus i Las Vegas med pool og palmer
Håber I får en fortsat dejlig dag!

KH MM
FOTO: Carolina Segre (Fra sidste års show i Vega København til København Vintage Messe ( @vintagesocialdk ) , hvor jeg iøvrigt optræder igen med et nyt show d. 8. april kort før jeg tar' til USA. Håber vi ses!)