Lidt glimmer, gæk og løjer - på trods af epidemien! Surfmusik og show forude!

Jubii! Optræder på spillestedet Rust i København med mit yndlingssurfband The Tremolo Beer Gut onsdag d. 16. december og glæder mig meget til at svinge hula hop-ringene igen på en rigtig scene! Har desuden nogle ekstra overraskelser klar, som jeg arbejdet på i et stykke tid. Og noget af det er tilmed ikke hula hop..
   The Tremolo Beer Gut har i Corona-perioden været i Tambourine Studios i Malmø og indspille nye numre, så det bliver spændende at høre hvad sætlisten byder på. 
     Koncerten bliver for et begrænset antal siddende publikummere, så skynd dig at få fat i billetter her Og tjek endelig TBG's musik ud her

At synge med lader sig alligevel ikke rigtigt gøre, da det er ren instrumental surf - så det er måske netop det helt rigtige at ta’ til når corona-restriktionerne skal overholdes. 
Håber vi ses til en sjov og dejlig aften med skøn musik!

Sidst jeg skrev et blog-opslag var i begyndelsen af epidemien, - så hvad er der egentlig sket siden sidst?

Jo, jeg har heldigvis haft travlt igen især fra sommeren, hvor jeg nåede at optræde til nogle private nordsjællandske velhaver-arrangementer, men ellers har der været en del hula hop-undervisning for børn og forskellige voksne grupper. Salget i min webshop går ret godt for tiden og derudover har jeg arbejdet mange ekstra timer i fitnessbranchen. I disse dage er jeg desuden i værkstedet og producere nogle specielle ringe til balletafdelingen på Det Kongelige Teater. Meeen savner nu helt vildt at være ude og optræde hver uge/weekend, som jeg gjorde før Covid-19. 
I træningslokalet har jeg trænet på en række nye tricks og kan nu også gå/lande i spagat !
Ellers har jeg fået filmet en ny instruktionsvideo (ligger på YouTube) og blevet fotograferet til en kalender. Er oktober-dame. Kalenderen kan købes hos A Touch of Vintage.

Har anskaffet mig to guitarer, en mintgrøn el-guitar og en elektro-akustisk westernguitar plus en forstærker og lånt en større(!) og har helt vildt optur over hvor sjovt jeg synes det er! Tager også timer på Music Institute i København, tæt på Hula Hop Borgen, hver uge.
Når jeg har fri, får jeg ikke rigtigt set Netflix og sådan - i stedet bruger jeg tid på at øve mig og se guitarvideoer på YouTube. 
Jeg ses heldigvis også med flere venner og veninder igen. Har en dejlig stor og forskelligartet flok. Med en spændvidde fra maksimale fjollerier til dybere samtaler.
   Sommeren bød på en eneste, men ikke desto mindre en af de absolut sjoveste og hyggeligste festivaler. Motorcykel-festivalen Burning Hearts Festival på Fyn. Forsamlings-forbuddet var lige præcis denne weekend på 100 personer, inden det blev indskrænket yderligere kort efter. Fik set en masse gamle vintage mc’er decideret hoppe over bakkerne på motorcrossbane (folk var ikke ømme over dem!) og kørt ræs på speedwaybane. Desuden var der slow-race, hvor det gjaldt om at komme sidst over målstregen og motoball, hvor der blev spillet fodbold fra kørende motorcykler med en kæmpe bold! Om aftenen festede vi udendørs og i et western-agtigt klubhus, hørte musik - fik mange øl og underberg..! Kom først i seng da solen stod op begge morgener, fik danset, grinet og sparket til dæk. Lige sådan en fest, man kan leve højt på længe. Omgivet af venner og de herligste typer i frynsetøj, cowboystøvler og tilbagestrøget hår. Biker-vikinger i skovmandsskjorter og 50’er-retro-motorcyklister med opsmøg på buksebenene eller knaldrød læbestift og flagrende hår. Kørende dertil fra alle Danmarks kanter, udkanter og Holland. Og alle nede på jorden, på den der måde, jeg føler mig bedst tilpas i. 
Kan varmt anbefale Burnings Hearts Festival, der kommer igen til sommeren 2021, om Covid-situationen tillader det. 

En ting mere, der har tilført lidt glimmer og begejstring til min nye Corona-forandrede hverdag er, at jeg er gået igang med et længere dokument. Om USA og alle de mange ting jeg har været heldig og i heldigvis meget få tilfælde uheldig, at opleve der. I årenes løb har jeg haft alt for travlt med at opleve alt og mest muligt - og har til tider ikke rigtig haft tiden til at tænke over og slet ikke til at nedskrive noget om det. Har mødt mange interessante mennesker, oplevet forunderlige og mærkværdige steder. Stødt på synspunkter, holdninger og livsformer langt fra noget herhjemme i det måske lidt ensrettede og minimalistiske Danmark, men hvor vi dog passer på hinanden. 
Er begyndt med den midlertidige slutning, Nashville og tar’ fat baglæns derfra. Lægger det ud her på siden i flere dele meget snart. 

Håber I alle har det godt og finder begejstringen ved at øjne de muligheder der er/kan være, situationen til trods, fremfor at lade tabsfølelse og afsavn fylde. 
   Der er altid en eller anden form for glimmer eller konfetti, der kan kastes op i luften! Om ikke andet, er der det gamle showgirl-trick med at fylde sine lange handsker med glimmer - og med et snuptag befinder du dig i en glimmer-sky! Altid godt til at peppe din entre op, hvor som helst og når som helst! 

Hula-knus MM

- og Emil? Jo, han hygger sig og kravler op i samtlige træer han får øje på.. 😄 Det er lidt hans ting for tiden. Indtil videre har han selv fundet ned igen, selvom nogle træer er lidt ekstra udfordrende.FOTO: Kirstine Ploug (Ploug Fotografi)