Hula hop-ring gik for 5.000 kr i velgørenheds galla show! - og så optrådte jeg i en dessertinstallation..

I lørdags var jeg forbi Hotel Marriott ved Kalvebod Bølge i København og optræde for velgørenheds-organisationen LittleBigHelp i et indsamlings-show til fordel for udsatte børn og kvinder i Indien. LittleBigHelp udfører dagligt et kæmpe stykke arbejde i forhold til at hjælpe børnene og kvinderne væk fra kummerlige forhold på gaden og give dem muligheden for en lysere fremtid med skole og uddannelse. Du kan læse mere om organisationens projekter og støtte her: https://littlebighelp.com

På scenen i selskab med en festlig Jes Dorph som aftenens vært, gik min hula hop-ring i sølv og hvid for 5.000 kr, efter en bud-runde til en gallagæst i salen. Tak for buddene og STOR tak til køberen! Det er vist også den dyreste hula hop-ring, der er blevet købt i Danmark! Ellers skal man ud i de mere avancerede LED-ringe med lys i og computerprogrammering af fx firma-logoer, filmsekvenser eller anden grafik ved svingninger. Disse kan man til gengæld godt finde i prisklasser fra 5.000-8.000 kr stykket. Primært fra USA. 

Jes forsøgte sig velvilligt med ringen i sin fine smoking, men det er nu mest optimalt at ha' stramt og tætsiddende lycra eller spandex på, hvis man for alvor skal forsøge sig ud i hula hop-kunsten! Publikum fik heldigvis appetit på at prøve og der kom adskillige bud fra salen indtil hammeren faldt.

I forbindelse med galla-middagen for de ca. 300 mennesker, der til sammen støttede med den flotte sum af lige knap 2,2 millioner - var der en masse underholdnings-indslag fra en lang række artister fra den danske musikscene, aftenen igennem. Jeg selv optrådte som en del af en dessert-installation. Her havde kokkene kreeret en eventyrlig skov og sprøjte-malet performere i hvid og mørk-chokolade og givet dem grene på hovedet. Temaet for aftenen var ringe i vandet og mine 8 ringe i alt blev svunget i blålige lys-projektioner og til lyden af vanddråber i rindende vand.